onsdag 31 mars 2010

Sudden death...

Jaha, det var det d. Snacka om plötslig död. Färjestad lyckades inte vinna sjunde och sista matchen mot Skellefteå och nu är hockeysäsongen så gott som över. Visst har vi VM och LG Hockey Games med Tre Kronor kvar och både Eisbären Berlin och Jyväskylä är kvar i tyska respektive finska slutspelet men med FBK och CSKA Moskva ute ur respektive slutspel, missat slutspel för Calgary Flames i NHL och fiasko i OS för Tre Kronor så är hockeysäsongen bäcksvart för min del.

Så detta blir första påsken på tio år som man inte kan sitta och ladda inför viktiga slutspelsmatcher med FBK. Eller som Jörgen Kalitzki skrev på färjestadsbk.se:

För första gången på tio år är det inte påskhockey.
Hur gör vanligt folk när de firar påskhelg? Det är visst nåt med ägg och kycklingar.
Finns det en kurs?

Jag får hoppas Arsenal kan piska upp Barcelona i brygga ikväll så man har något positivt att tänka på. Fotbollssäsongen är ju inte helt över även om det ser tufft ut för Arsenal att vinna både Premier League och Champions League... Ligan är nog körd tack vare det oavgjorda resultatet mot Birmingham senast men mot Barca har vi chansen. Bara vi kan stoppa den där lille saten Messi. Men vi har också en liten kanonspelar i den lille ryske tsaren Arsjavin så Barca är här med nu varnat!

Nåväl, man får väl ta sig ett par fyllor i helgen och med lite tur kanske man kan ta fram grillen...

/Onkel D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar