måndag 17 december 2007

Sitter och småspånar...

...lite om vad som hänt den sista tiden och vad som kommer att hända. I lördags vart det party vill jag lova, snacka om att göra stan. Först jobbade jag i butiken på jobbet sen kom min jobbarpolare Jörgen å hämtade mig, bjöd på smarrig middag å sen vart partyt igång. Ett rätt stort gäng slöt upp hemma hos Jörgen för lite pilsners å musiklyssnande innan vi drog till Café Parkadan för att se polarna i The Mary Major göra livedebut. Tack Zamora som skjutsade runt mig i stan! Jag skall förhoppningsvis lyckas få iväg en recension på giget till Metal Shrine ikväll så ni får läsa om hur det var.
Sen efter konserten drog hela gänget (ny utökat med bandet och deras vänner) till Freja Freaks MC's lokal för vidare party innan vi kände för lite mer krogliv. Trägårn var första alternativet men där är det idiotdisco på lördgar plus idiotlång kö så det fick bli Bara på Grand Hotel som fick äran att inhysa oss. Där mötte vi upp med ytterligare några vi kände men nu hade även en del droppat av. På Bara satt vi tills lamporna tändes och förflyttade oss till Grands foajé där vi satt och skrålade tills vi blev utkastade. Då skulle vi hem till Jörgens mormors lägenhet som stod ledig för efterfest men Jörgen hade inte med sig nyckeln som tur var. Ja då blev det till att gå till foajén på Plaza Hotel och mera skrål där innan vi tog en taxi hem till Jörgen igen för efterfest. Sen vaknar jag upp, sittandes i soffan med polare Richards ben liggandes över mig då han låg i soffan å sov. Då kröp jag ner i fosterställning i den andra soffan och sov några timmar till innan det var dags att åka hem vid 12-tiden... Jag kan ju säga att igår, söndag, gjorde jag inte många knop.

Söndagen ägnades dock åt att sova, äta och kolla fotboll av toppklass. Liverpool mot Manchester United sov jag bort men när mitt kära Arsenal tog sig an lokalkonkurrenten Chelsea så tvingade jag mig själv att vara vaken. Vilket var tur för Arsenal vann!!! Så jävla gött!!! Arsenal har fått lite skit i år att dom viker ner sig när det blir lite hårdare spel men inte denna gången inte! När en hårding som John Terry i Chelsea gick av planen med en mesig skada jag då är det hårt. Benflisorna skvätte över hela planen och dom gula korten haglade som aldrig förr men Arsenal vek inte ner sig! Så jävla skönt oxå att det var Gallas som fick sätta det enda målet då Arsenal fick han i en bytesaffär med Cole plus en jävla massa pengar. Cole har ju knappats rosat i Chelsea dit han gick med sedelbuntar av astronomiska storlekar i fickorna så när en spelar som skulle vara sämre nu är lagkapten i ligans ledarlag och dessutom gjorde det avgörande målet så känns det så jävla skönt!!!

Imorrn är det hockeyderby btw...Färjestad skall ta sig an Frölunda hemma i Karlstad och fan vet hur det går. Både FBK å VF har ju knappast bländat med finlir denna säsongen...

Snart är julen här...hatar julen...men man får ju vara ledig så man kan bli full iofs...

Airbournes skiva "Runnin' Wild" bara växer och växer...sicket monster till partyplatta!!!

Å snart skall man flytta oxå...till en tvåa, det skall bli så jävla skönt å slippa ha sängen i samma rum som man umgås med sina vänner.

Ingen nyårsfest inbokad för mig än...någon som vill ha mitt sällskap på nyår?

Jag måste få tummen ur och recensera dom sista skivorna oxå, jag har lyssnat in mig på dom men har faen inte hunnit skriva nått än.

Årsbästalista över 2007 års bästa skivor är ta mig fan ingen lätt greja att få ihop...ettan är svinlätt, Airbourne, men sen är det benhårt. 35-40 skivor slåss om dom 10 första platserna på världen viktigaste lista: Onkel Darks Top-10 år 2007!!!

Sweden Rock Festival 2008 kommer bli den grymmaste i mannaminne...

Den 28:e december skall vi åka ner ett gäng å kolla på Mustasch i GBG...party utlovas!!!

Hmmm...har jag svamlat färdigt snart? Ja, jag tror det...håll utkik här på bloggen för snart kommer jag lägga upp ytterligare några listorn med mina favoritskivor år för år...
Men tills dess:
Ha det bäst!!!!
/Onkel D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar